skip to Main Content

Betaling en retouren

Betaling

De vermelde prijzen op onze website zijn in Euro’s inclusief BTW. Betaling kan alleen plaatsvinden door
bankoverschrijving. Wij zullen het artikel leveren nadat de betaling is ontvangen.

Bezorgkosten

Wij rekenen 6,75 Euro verzendkosten. Leveringen buiten Europa zijn mogelijk maar hiervoor dien je vooraf per mail contact met ons op te nemen voor de bezorgkosten en de levertijd. E-mail: info@karakter-denbosch.nl.

Bestelling en levertijd

Wij hanteren een levertijd van 5 werkdagen mits het bestelde artikel voorradig is. Indien het artikel niet voorradig is nemen wij contact met je op. Wil je vooraf zeker weten of een artikel voorradig is neem dan gerust contact met ons op. Indien de levertijd de 30 dagen overschrijdt heb je het recht de overeenkomst te ontbinden en krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.

Retourneren webshop

Als je bestelling onverhoopt niet aan je wensen voldoet of bij aankomst beschadigd is kun je de bestelling, op eigen kosten, retourneren. Je dient ons binnen 7 dagen per e-mail op de hoogte te stellen als je de bestelling wilt retourneren. Vervolgens stuur je de ongebruikte artikelen in de originele verpakking naar ons terug. Wij zullen de aankoopwaarde binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetalen. Afgeprijsde artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Mocht je nog vragen hebben over artikelen of als er nog onduidelijkheden zijn, kun je altijd per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen dan zo snel mogelijk al je vragen beantwoorden.

Onze gegevens:

Karakter VOF
Snellestraat 12
5211 EN ’s-Hertogenbosch
Nederland

Telefoon 073 610 05 23
E-mail info@karakter-denbosch.nl
Bank Rabobank
IBAN NL25 RABO 0129 8676 67

Back To Top